Γιατί με την Motorlease

Γιατί με τη MOTORLEASE;

Γιατί: Το αναλαμβάνουμε προσωπικά! Το πρόθυμο και εξυπηρετικό προσωπικό της, είναι έτοιμο να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για την διαχείριση του εταιρικού σας στόλου.

Γιατί: προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα καθώς παραμένει συνεχώς ενημερωμένη αναφορικά με ειδικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι κατασκευάστριες εταιρείες σε δημοφιλή μοντέλα της αγοράς. Στη MOTORLEASE κάθε δυνατή ευκαιρία αξιοποιείται προς όφελός σας. Τώρα!

Γιατί: μόνο στη MOTORLEASE θα σας εξηγήσουμε με απόλυτη ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των προγράμματων χρονομίσθωσης και μαζί θα βρούμε τι ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και θα καταστρώσουμε το πρόγραμμα που θα σας καλύψει πλήρως. Σε κάθε περίπτωση, μια γκάμα προσιτών λύσεων για κάθε σας επιθυμία είναι διαθέσιμη στο τραπέζι της MOTORLEASE.

Γιατί: το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας εξασφαλίζει την άρτια συντήρηση του αυτοκινήτου σας, πάντοτε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του εκάστοτε κατασκευαστή.

Γιατί: η MOTORLEASE εγγυάται την συνεχή κίνηση της εταιρείας σας. Η οδική βοήθεια είναι σε επιφυλακή, επιπλέον, ένα αυτοκίνητο ίδιου τύπου με αυτό της χρονομίσθωσής θα είναι διαθέσιμο προς αντικατάσταση.

Γιατί: η MOTORLEASE απλοποιεί την τις διαδικασίες προς όφελος σας κάνοντας κάθε συναλλαγή μαζί της μια ευχάριστη εμπειρία.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

4 λόγοι για να μας προτιμήσετε

Η MotorLease, με δεκαοκτώ χρόνια συνεχούς πρωταγωνιστικής παρουσίας, εγγυάται

1.

Τις πιο συμφέρουσες προτάσεις μέσα από ένα απόλυτα, σύγχρονο και άρτιο στόλο αυτοκινήτων

2.

Εξατομικευμένες λύσεις και προσωπική επαφή σε όλη τη διάρκεια της μίσθωσης

3.

Διάφανες, γρήγορες, άμεσες, ευέλικτες διαδικασίες. Χωρίς ψιλά γράμματα

4.

Εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες μιας αμιγούς ελληνικής εταιρείας
Βρείτε μας στο Facebook