Κοινωνική Ευθύνη

Η επιχειρηματική κοινωνική ευθύνη, όπως αποδίδεται ο όρος ‘’ Corporate Social Responsibility’’, είναι μια έννοια που τα παλαιότερα χρόνια ήταν άγνωστη στο επιχειρείν. Αποτελεί, ωστόσο, μια θεμελιακή, ηθική δέσμευση της MOTORLEASE.

Η MOTORLEASE σεβόμενη την ιδέα της συμβολής της -στο μέτρο που της αναλογεί- στη διαμόρφωση ενός υγειούς κλίματος, θεωρεί τον πελάτη μέρος μιας ευρύτερης συναλλαγής. Αυτής που ορίζει πως η επιχειρηματική δράση πρέπει να τυχγάνει σεβασμού όχι μόνο απ΄την παραγωγή κέρδους αλλά και για τη συνεισφορά της στις γενικότερες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ηθικές ευαισθησίες της εποχής μας.

Η εδραίωση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη MOTORLEASE και τους πελάτες της, η μέριμνα για το περιβάλλον, το efficiency του εκσυγχρονισμένου στόλου και η ενδυνάμωση μιας κουλτούρας προοπτικών τόσο για την ίδια την εταιρεία αλλά και για την ολιστική προσέγγιση της αγοράς, αποτελούν κώδικα συμπεριφοράς για μας!

Προσφορές με 0% προκαταβολή

Δείτε όλες τις προσφορές μας

Χωρίς Προκαταβολή
Γρήγορες διαδικασίες
Εξειδικευμένοι συνεργάτες
Ελληνική εταιρεία
Εξατομικευμένες λύσεις
Χωρίς ψιλά γράμματα

Αγαπητοί πελάτες / συνεργάτες,

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις της εξελισσόμενης πανδημίας Covid-19(Κορωνοιός), και συμβάλλοντας στην προσπάθεια της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου, «μένουμε σπίτι". Καθώς διανύουμε αυτή την δύσκολη περίοδο, βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων, των πελατών και των συνεργατών μας!

Παραμένουμε όμως διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

Εάν είστε ήδη πελάτης μας και χρειάζεστε ραντεβού για service παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε περίπτωση ατυχήματος μπορείτε να καλείτε στο 2106897100 ή παρακαλώ όπως μας αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε νέα προσφορά από εμάς για μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση ενός ή και περισσοτέρων αυτοκινήτων παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκετε στο site μας εδώ - παρακαλούμε να μας αναφέρετε σε περίπτωση που είστε ήδη πελάτης μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ! Μένουμε σπίτι! Μένουμε υγιείς!