Μακροχρόνια Μίσθωση Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Η μακροχρόνια μίσθωση δεν αφορά μόνο καινούργια αυτοκίνητα;
Όχι. Η λύση της μίσθωσης απευθύνεται και στους αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ωστόσο, λόγω κενού στο σχετικό νόμο, σε κάποιες περιπτώσεις αυτοκινήτων προκύπτει πρόβλημα έμμεσης διπλής επιβολής Φ.Π.Α., κάτι που απαγορεύεται από τις ευρωπαϊκές διατάξεις.

Οπότε; Η MOTORLEASE έχει κάποιο ευέλικτο πρόγραμμα;
Ναι. Το πρόγραμμά της σας δίνει τη δυνατότητα να εκμισθώσετε σχεδόν καινούρια μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τον υπάρχοντα στόλο της ΜΟΤORLEASE. Τα αυτοκίνητα αυτά έχουν ηλικία κάτω των 2 ετών και συνήθως λιγότερα από 25.000 χλμ. Λόγω της χαμηλότερης άξιας αγοράς των αυτοκίνητων αυτών, ο πελάτης ωφελείται από το χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα χωρίς να συμβιβάζεται στην ποιότητα

Τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τη χρονομίσθωση καινούργιου;
Για παράδειγμα, η ηλικία του αυτοκινήτου δεν πρέπει να ξεπερνά τα τρία έτη από την ημερομηνία κατασκευής κατά την έναρξη της μίσθωσης και τα έξι έτη περίπου) κατά την λήξη της σύμβασης.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
Στην περίπτωση της μίσθωσης μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η εξαγορά του είναι υποχρεωτική κατά τη λήξη της σύμβασης και περιλαμβάνει αποκλειστικά υπηρεσίες ασφάλισης, τελών κυκλοφορίας και οδικής βοήθειας.

Προσφορές από 0€ προκαταβολή

Δείτε όλες τις προσφορές μας

Χωρίς Προκαταβολή
Γρήγορες διαδικασίες
Εξειδικευμένοι συνεργάτες
Ελληνική εταιρεία
Εξατομικευμένες λύσεις
Χωρίς ψιλά γράμματα