Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

 

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η 'δική μας'  Άντυ Τουρνικιωτη στον protagon και 4drivres (https://issuu.com/bestofcars/docs/best_of_cars) και στο περιοδικό best of cars.

 

Στο τμήμα " Γυναίκα" του περιοδικού, η ψυχή της motorlease, μίλησε εκτενώς για την ανάπτυξη του leasing τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και για το πώς η motorlease, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, κατάφερε με επίκεντρο πάντα την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη, να εδραιωθει στην αγορά, ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης.

 

Αναφέρθηκε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και στην δέσμευση της εταιρείας για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, καθώς προτεραιότητα πάντα έχουν οι ίδιοι και οι ανάγκες τους είτε είναι ιδιώτες είτε είναι επαγγελματίες.

 

Μίλησε αναλυτικά για το νέο τμήμα ανταλλαγών αυτοκινήτων που δημιουργήθηκε, στο οποίο ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να μισθωσει καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ανταλλάσσοντας το παλιό του.
Εξήγησε πως ωφελείται ο επαγγελματίας με τις υπηρεσίες leasing καθώς η υπερ φορολόγηση των επιχειρήσεων  στρέφουν τις εταιρείες στις μισθώσεις των αυτοκινήτων, καθώς το φορολογικό όφελος είναι μεγάλο.

 

Τέλος αναφέρθηκε στο όραμα της ίδιας και της οικογένειας της motorlease, για μια πιο εκτεταμένη παρουσία στην αγορά των μισθώσεων αυτοκινήτων και ευχήθηκε να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι χιλιάδες πελάτες στο πρόσωπο της εταιρείας τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά για την προτίμηση τους.

Προσφορές με 0% προκαταβολή

Δείτε όλες τις προσφορές μας

Χωρίς Προκαταβολή
Γρήγορες διαδικασίες
Εξειδικευμένοι συνεργάτες
Ελληνική εταιρεία
Εξατομικευμένες λύσεις
Χωρίς ψιλά γράμματα